Traditional Cooking Vorarlberg
Traditional Cooking Vorarlberg
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Produktdetails
A culinary journey through one of Austrias´s most beautiful regions: Vorarlberg Vorarlberg has a wide and diverse range of culinary delicacies, including zander and trout from Lake Constance, fruit from the Rhine Valley and cheese from the Bregenz Forest. In this book you will find a selection of the most popular regional specialities, ranging from tasty soups, small delicacies and typical main courses to delicious sweets and desserts.
Infotabelle
Produktspezifikationen
| Autor | Hubert Krenn; Andrea Knura; Andreas Riedmann |
| Format | gebundene Ausgabe |
| Sprachfassung | Englisch |
| Seiten | 96 |
| Erscheinungsdatum | 2014-08-06 |
| Verlag | Krenn,H |
Produktkennung
| Artikelnummer | m0000BNW6Y |
| EAN | 9783990052181 |
| GTIN | 09783990052181 |
Zusatzinfo und Downloads
Details zur Produktsicherheit
| Herstellerinformationen |
| Verantwortliche Person für die EU |
Produktdetails
A culinary journey through one of Austrias´s most beautiful regions: Vorarlberg Vorarlberg has a wide and diverse range of culinary delicacies, including zander and trout from Lake Constance, fruit from the Rhine Valley and cheese from the Bregenz Forest. In this book you will find a selection of the most popular regional specialities, ranging from tasty soups, small delicacies and typical main courses to delicious sweets and desserts.
Infotabelle
Produktspezifikationen
| Autor | Hubert Krenn; Andrea Knura; Andreas Riedmann |
| Format | gebundene Ausgabe |
| Sprachfassung | Englisch |
| Seiten | 96 |
| Erscheinungsdatum | 2014-08-06 |
| Verlag | Krenn,H |
Produktkennung
| Artikelnummer | m0000BNW6Y |
| EAN | 9783990052181 |
| GTIN | 09783990052181 |
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| Verantwortliche Person für die EU |

