Traditional Cooking Vorarlberg

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Produktdetails

A culinary journey through one of Austrias´s most beautiful regions: Vorarlberg Vorarlberg has a wide and diverse range of culinary delicacies, including zander and trout from Lake Constance, fruit from the Rhine Valley and cheese from the Bregenz Forest. In this book you will find a selection of the most popular regional specialities, ranging from tasty soups, small delicacies and typical main courses to delicious sweets and desserts.

Infotabelle

Produktspezifikationen

Autor
Hubert Krenn; Andrea Knura; Andreas Riedmann
Format
gebundene Ausgabe
Sprachfassung
Englisch
Seiten
96
Erscheinungsdatum
2014-08-06
Verlag
Krenn,H

Produktkennung

Artikelnummer m0000BNW6Y
EAN 9783990052181
GTIN 09783990052181

Zusatzinfo und Downloads

A culinary journey through one of Austrias´s most beautiful regions: Vorarlberg Vorarlberg has a wide and diverse range of culinary delicacies, including zander and trout from Lake Constance, fruit from the Rhine Valley and cheese from the Bregenz Forest. In this book you will find a selection of the most popular regional specialities, ranging from tasty soups, small delicacies and typical main courses to delicious sweets and desserts.

Produktspezifikationen

Autor
Hubert Krenn; Andrea Knura; Andreas Riedmann
Format
gebundene Ausgabe
Sprachfassung
Englisch
Seiten
96
Erscheinungsdatum
2014-08-06
Verlag
Krenn,H

Produktkennung

Artikelnummer m0000BNW6Y
EAN 9783990052181
GTIN 09783990052181